My CMS

Diensten Nieuws

Namecheap start met acceptatie Bitcoin

Namecheap, een van de grootste domein providers van Amerika, heeft vandaag aangekondigd dat het vanaf direct Bitcoin betalingen accepteert.

Namecheap die vooral bekend werd door zijn ludieke acties rondom SOPA is al langere tijd groot voorstander van internet vrijheid. De afgelopen maanden is de vraag naar Bitcoin support sterk toegenomen en mede daarom hebben ze besloten support hiervoor in te bouwen.

Wel was er meteen kritiek op de implementatie. Het is momenteel niet mogelijk direct facturen te betalen met Bitcoin. Je kunt alleen je account balance verhogen met een Bitcoin betaling, vervolgens kan je je account balance gebruiken om diensten te vernieuwen of te bestellen. Namecheap heeft al aangegeven de kritiek op de implementatie onder de loep te nemen en deze te verbeteren.


One comments on “Namecheap start met acceptatie Bitcoin
  1. Pingback: Bitcoin breekt de 40 USD grens | Bitcoin Nederland

Comments are closed.